Instruktions-filmer

För dig som vill se hur det fungerar i praktiken istället för att läsa guiden.

Kom igång med Glosboken

Här går vi igenom grunderna i Glosboken, hur du skapar din första kurs och kommer igång med hela verktyget.

Skapa och genomför läxförhör

Här går vi igenom hur du som lärare skapar och genomför ett läxförhör med dina elever.

Enkel inloggning med Google

Slipp lösenordstrassel en gång för alla! Lär dig hur du kan använda ditt Googlekonto för att logga in på Glosboken.se

Enkel inloggning med Microsoft

Slipp lösenordstrassel en gång för alla! Lär dig hur du kan använda ditt Microsoft skola-konto för att logga in på Glosboken.se